Jachtservice

Nieuwe website

Bekijk onze nieuwe website voor alle jachtservice, onderhoud & winterstalling:

http://lemmerjachtservice.nl

Jachtservice Qnautique

Vanuit Watersport Centrum Lemmer, waar Qnautique is gevestigd, verzorgen wij alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en tevens kunt u bij Qnautique terecht voor winterstalling.

Onderhoud en reparatie

Voor nagenoeg alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw schip kunt u bij ons terecht. Net als een auto heeft ook uw schip ieder jaar onderhoud nodig. Te denken valt aan een jaarbeurt voor uw motor, het winter klaar maken van uw schip en tevens de voorbereidingen op het vaarseizoen vergt de nodige aandacht en werkzaamheden. Regulier onderhoud voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan!

Scheepstechniek

Door de uitgebreide ervaring van de monteurs waarmee wij werken is uw schip in goede handen. Zijn zijn gespecialiseerd in motoren- en elektrische installaties en de meest voorkomende watersportinstallaties. Diagnoses worden door hun ervaring snel gesteld waardoor u direct duidelijkheid heeft over reparatie en kosten.

Winterstalling

Bij Watersport Centrum Lemmer kunnen wij ook voor uw winterstalling zorgen. We hebben zowel binnen als buiten plaats voor uw schip. Als full service jachthaven kunnen wij u ook een winterstallingspakket aanbieden waarbij wij uw boot winter klaar maken, uit het water kranen, afspuiten van het onderwaterschip en het te water laten in het voorjaar.

Refit

Elk schip heeft wel eens een refit nodig.U kiest niet voor het kopen van een nieuw schip maar u blaast uw schip nieuw leven in. Na een refit is uw schip weer als nieuw en dat is goedkoper dan een nieuw schip kopen. Een refit is in feite het herstellen, vervangen en restaureren van alle verouderde en verweerde onderdelen van het schip. Een nieuw teakdek, het interieur eens goed aanpakken, herstel van schilderwerk en nog veel meer.

Kranen

Watersport Centrum Lemmer beschikt over een mastenkraan die schepen tot 40 ton en maximaal 20 meter kan kranen.

Diesel tankstation

Tevens is er een Diesel tankstation op de haven aanwezig.